Toppleilighet

Estimert innflytting til høsten

Svært romslig 4-roms på sentrale Persaunet

Toppleilighet for den kresne

Velkommen hjem til denne lekre toppleiligheten på Bo Persaunet!

Ingenting slår følelsen av å låse seg inn i sin flunkende nye bolig, og denne leiligheten har virkelig det lille ekstra – og mer til! Her får du en gjennomgående planløsning på hele 146 m2, i tillegg til både stor, solrik balkong og privat areal utenfor inngangspartiet. Store vindusflater fra gulv til tak sørger for fantastiske lysforhold på stue og kjøkken, og leiligheten har ellers gjennomgående gode kvaliteter. Alle rom har solid eikeparkett, med unntak av bad, wc-rom og entré som har flisgulv. Vi vet også at du vil sette pris på et stort og moderne kjøkken med integrerte hvitevarer, skjermet fra stue og spisestue.

Dette er en leilighet som har rikelig med plass til både deg og tingene dine, med både innvendig bod og stor walk in-garderobe i tilknytning til det største soverommet. Parkering trenger du heller ikke å bekymre deg for – her har du hele 2 parkeringsplasser i p-kjeller, og derfra tar du heisen helt hjem!

4-roms // BRA: 146,5 kvm // P-rom: 140,8 kvm // Pris: kr 11 900 000 // Totalpris inkl. omkostninger: kr 11 906 060

Er denne litt for stor, sjekk ut den 20 m2 mindre naboleiligheten

Se videopresentasjon

Meld interesse

Ønsker du å følge utviklingen av prosjektet eller vil du ha et personlig møte med megler for en gjennomgang av prosjektet?
Fyll inn skjema, og vi tar kontakt med deg – helt uforpliktende selvsagt.

Nermin Lizde
Eiendomsmegler
nermin.lizde@em1.no
Tlf: 959 63 077